Recept zoekresultatenReegebraad met wildsaus
Delhaize logo
  • Reegebraad met wildsaus
    C

Reegebraad met wildsaus

Reegebraad met wildsausC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • boter
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 650 g kleine krielaardappelen
  • 3 el mosterd
  • 1 el olijfolie
  • 200 g ontbijtspek
  • peper
  • 15 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g
  • 10 cl rode wijn
  • 180 g rode bessengelei
  • 20 cl room
  • verse rozemarijn
  • 1 sjalot
  • trosjes rode bessen voor de versiering
  • zout
  • boter
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 650 g kleine krielaardappelen
  • 3 el mosterd
  • 1 el olijfolie
  • 200 g ontbijtspek
  • peper
  • 15 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g
  • 10 cl rode wijn
  • 180 g rode bessengelei
  • 20 cl room
  • verse rozemarijn
  • 1 sjalot
  • trosjes rode bessen voor de versiering
  • zout