Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenCarpaccio van rund met truffelolie, vijgen en eendenlever
Delhaize logo
  • Carpaccio van rund met truffelolie, vijgen en eendenlever

Carpaccio van rund met truffelolie, vijgen en eendenlever

Carpaccio van rund met truffelolie, vijgen en eendenlever
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g rundercarpaccio
  • 50 g verse eendenlever
  • waterkers
  • 4 verse vijgen
  • 2 e.l. olijfolie
  • grof zeezout
  • 2 el truffelolie
  • 400 g rundercarpaccio
  • 50 g verse eendenlever
  • waterkers
  • 4 verse vijgen
  • 2 e.l. olijfolie
  • grof zeezout
  • 2 el truffelolie

Begin met koken

: 20 min.
1
Leg de eendenlever in de diepvriezer tot hij helemaal bevroren is.
2
Verdeel de rundercarpaccio over de borden (1 per portie).
3
Meng de olijfolie met de truffelolie. Kruid met peper en grof zeezout en besprenkel met een lepel van de gemengde olie.
4
Snijd de vijgen in maantjes en leg ze op de carpaccio.
5
Haal nu de eendenlever uit de diepvriezer en schil er krullen van met een dunschiller. Leg de eendenleverkrullen op de vijgen en werk het geheel af met nog enkele takjes waterkers.
1
Leg de eendenlever in de diepvriezer tot hij helemaal bevroren is.
2
Verdeel de rundercarpaccio over de borden (1 per portie).
3
Meng de olijfolie met de truffelolie. Kruid met peper en grof zeezout en besprenkel met een lepel van de gemengde olie.
4
Snijd de vijgen in maantjes en leg ze op de carpaccio.
5
Haal nu de eendenlever uit de diepvriezer en schil er krullen van met een dunschiller. Leg de eendenleverkrullen op de vijgen en werk het geheel af met nog enkele takjes waterkers.
Nutritionele informatie
Energie: 290 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Eindejaar
Diner
Lunch