Recept zoekresultatenButternutcake met mascarponeglazuur
Recept zoekresultatenButternutcake met mascarponeglazuur
Delhaize logo
  • Butternutcake met mascarponeglazuur
    D

Butternutcake met mascarponeglazuur

Butternutcake met mascarponeglazuurD
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 300 g biobutternut (nettogewicht, geschild)
  • 75 g gedroogde veenbessen
  • 75 g walnoten
  • 80 g amandelpoeder
  • 180 g bloem
  • 1/2 zakje (10 g) bakpoeder
  • 190 g ruwe rietsuiker
  • 220 g gezouten boter
  • 250 g mascarpone (voor het glazuur)
  • 60 g bloemsuiker (voor het glazuur)
  • 1 snufje fleur de sel (voor het glazuur)
  • 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
  • 30 g walnoten (voor de afwerking)
  • 4 eieren
  • 1/2 sinaasappel bio
  • 1 bio citroen
  • 1/2 biosinaasappel (voor de afwerking)
  • 1/2 biocitroen (voor de afwerking)
  • 300 g biobutternut (nettogewicht, geschild)
  • 75 g gedroogde veenbessen
  • 75 g walnoten
  • 80 g amandelpoeder
  • 180 g bloem
  • 1/2 zakje (10 g) bakpoeder
  • 190 g ruwe rietsuiker
  • 220 g gezouten boter
  • 250 g mascarpone (voor het glazuur)
  • 60 g bloemsuiker (voor het glazuur)
  • 1 snufje fleur de sel (voor het glazuur)
  • 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
  • 30 g walnoten (voor de afwerking)
  • 4 eieren
  • 1/2 sinaasappel bio