Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Pasen 🐣
Jullie Mmm ❤
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Butternutcake met mascarponeglazuur
Recept zoekresultaten
Butternutcake met mascarponeglazuur
Butternutcake met mascarponeglazuur
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
12 porties
300 g
biobutternut (nettogewicht, geschild)
75 g
gedroogde veenbessen
75 g
walnoten
80 g
amandelpoeder
180 g
bloem
1/2 zakje (10 g)
bakpoeder
190 g
ruwe rietsuiker
220 g
gezouten boter
250 g
mascarpone (voor het glazuur)
60 g
bloemsuiker (voor het glazuur)
1 snufje
fleur de sel (voor het glazuur)
1 el
gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
30 g
walnoten (voor de afwerking)
4
eieren
1/2
sinaasappel bio
1
bio citroen
1/2
biosinaasappel (voor de afwerking)
1/2
biocitroen (voor de afwerking)
300 g
biobutternut (nettogewicht, geschild)
75 g
gedroogde veenbessen
75 g
walnoten
80 g
amandelpoeder
180 g
bloem
1/2 zakje (10 g)
bakpoeder
190 g
ruwe rietsuiker
220 g
gezouten boter
250 g
mascarpone (voor het glazuur)
60 g
bloemsuiker (voor het glazuur)
1 snufje
fleur de sel (voor het glazuur)
1 el
gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
30 g
walnoten (voor de afwerking)
4
eieren
1/2
sinaasappel bio
Toon meer