1
Meng de bloem, de suiker en het zout.
2
Klop de eieren en 25 cl melk.
3
Voeg er de bloem in één keer bij en klop alles krachtig.
4
Verwerk er de rest van de melk en de gesmolten boter in: het deeg moet goed homogeen zijn.
5
Bak 16 fijne pannenkoekjes in een bakpan met Æ 25 cm en reken ½ koffielepel hete boter voor elke pannenkoek en 1 tot 2 min. baktijd aan elke zijde: ze moeten goudbruin zijn.
6
Smeer de pannenkoeken in met gesmolten boter, bestrooi met bloemsuiker, vouw ze in vier en garneer met kersen.
1
Meng de bloem, de suiker en het zout.
2
Klop de eieren en 25 cl melk.
3
Voeg er de bloem in één keer bij en klop alles krachtig.
4
Verwerk er de rest van de melk en de gesmolten boter in: het deeg moet goed homogeen zijn.
5
Bak 16 fijne pannenkoekjes in een bakpan met Æ 25 cm en reken ½ koffielepel hete boter voor elke pannenkoek en 1 tot 2 min. baktijd aan elke zijde: ze moeten goudbruin zijn.
6
Smeer de pannenkoeken in met gesmolten boter, bestrooi met bloemsuiker, vouw ze in vier en garneer met kersen.