Recept zoekresultatenZeebaars met tuinkruiden en gekonfijte tomaten
Delhaize logo
  • Zeebaars met tuinkruiden en gekonfijte tomaten
    A

Zeebaars met tuinkruiden en gekonfijte tomaten

Zeebaars met tuinkruiden en gekonfijte tomatenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 125 g ontpitte groene olijven
  • verse tijm
  • 2 kg tomaten
  • 4 zeebaarzen
  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 dl olijfolie
  • grof zeezout
  • 125 g ontpitte groene olijven
  • verse tijm
  • 2 kg tomaten
  • 4 zeebaarzen
  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 dl olijfolie
  • grof zeezout

Begin met koken

: 10 min. bereidingstijd + 40 min. gaartijd
1
Verwarm de oven voor op 150 °C.
2
Leg de zeebaarzen in een ovenschaal, maak inkervingen in de vis en kruid met peper en zout.
3
Snij de tomaten in blokjes en leg ze met geperste knoflook op en rond de vis, samen met de olijven bij en de takjes tijm. Pers de citroen uit over de vis en overgiet met de olie. Laat gedurende 40 min. in de oven garen.
1
Verwarm de oven voor op 150 °C.
2
Leg de zeebaarzen in een ovenschaal, maak inkervingen in de vis en kruid met peper en zout.
3
Snij de tomaten in blokjes en leg ze met geperste knoflook op en rond de vis, samen met de olijven bij en de takjes tijm. Pers de citroen uit over de vis en overgiet met de olie. Laat gedurende 40 min. in de oven garen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 469; energie (kCal): 113; vetten (g): 8,5; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 2,6; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 6,3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 881,17
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 469; energie (kCal): 113; vetten (g): 8,5; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 2,6; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 6,3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 881,17
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Olijven | Groen | Ontpit
Delhaize Olijven | Groen | Ontpit
130 gr
2+1 gratis
2
59
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
2de tegen -40%
2
75
Tomaten | San Marzano
Delhaize Tomaten | San Marzano
4 × 500 gr
2
99
Delhaize Zeebaarsfilet
+/- 216 gr
+/-€
6
69
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Zeezout | Grof | Grijs
Delhaize Zeezout | Grof | Grijs
1 kg
1
99
Totaal:
+/-€26,47