1
Snij de zalm in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Voeg wat geraspte limoenschil (ong. 1 koffielepel) toe, evenals 1 eetlepel limoensap. Doe er ook het ei bij, de gehakte rode ui, de koriander, peper en zout. Laat hakken tot een glad mengsel. Voeg het paneermeel toe en meng goed. Breng op smaak.
2
Verdeel de bereiding in 6 en maak er burgers van. Leg ze in de olie in een grote braadpan met antikleefbodem. Laat ze aan beide zijden goudbruin bakken op middelhoog vuur.
3
Zet op tafel met broodjes, sla, in plakjes gesneden tomaten, tartaarsaus, gehakte lente-uitjes en augurken. Elkeen kan dan zelf zijn burger samenstellen.
1
Snij de zalm in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Voeg wat geraspte limoenschil (ong. 1 koffielepel) toe, evenals 1 eetlepel limoensap. Doe er ook het ei bij, de gehakte rode ui, de koriander, peper en zout. Laat hakken tot een glad mengsel. Voeg het paneermeel toe en meng goed. Breng op smaak.
2
Verdeel de bereiding in 6 en maak er burgers van. Leg ze in de olie in een grote braadpan met antikleefbodem. Laat ze aan beide zijden goudbruin bakken op middelhoog vuur.
3
Zet op tafel met broodjes, sla, in plakjes gesneden tomaten, tartaarsaus, gehakte lente-uitjes en augurken. Elkeen kan dan zelf zijn burger samenstellen.