1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm op zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de in stukjes gebroken chocolade toe en laat alles zachtjes smelten, roer met de garde.
3
Neem de pot van het vuur en voeg de suiker toe. Roer goed, doe er dan de bloem bij. Voeg tenslotte de eieren toe en meng goed.
4
Leg bakpapier op de bodem van een kleine, ronde, diepe taartvorm en smeer de wand in met boter. Stort het beslag in de vorm en laat 20 à 25 min. in de oven bakken. De bovenkant moet licht gerezen zijn en gebarsten.
5
Laat in de vorm afkoelen, dek af en laat liefst tot 's anderendaags rusten op een koele plaats (het gebak zal nog lekkerder zijn).
6
Ontvorm op een serveerschaal, bestrooi met cacaopoeder en serveer in kleine stukken. Geef er eventueel wat opgeklopte room en/of frambozen bij.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm op zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de in stukjes gebroken chocolade toe en laat alles zachtjes smelten, roer met de garde.
3
Neem de pot van het vuur en voeg de suiker toe. Roer goed, doe er dan de bloem bij. Voeg tenslotte de eieren toe en meng goed.
4
Leg bakpapier op de bodem van een kleine, ronde, diepe taartvorm en smeer de wand in met boter. Stort het beslag in de vorm en laat 20 à 25 min. in de oven bakken. De bovenkant moet licht gerezen zijn en gebarsten.
5
Laat in de vorm afkoelen, dek af en laat liefst tot 's anderendaags rusten op een koele plaats (het gebak zal nog lekkerder zijn).
6
Ontvorm op een serveerschaal, bestrooi met cacaopoeder en serveer in kleine stukken. Geef er eventueel wat opgeklopte room en/of frambozen bij.