Recept zoekresultatenYoghurtijsjes met aardbeien
Delhaize logo
  • Yoghurtijsjes met aardbeien
    C

Yoghurtijsjes met aardbeien

Yoghurtijsjes met aardbeienC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 350 g Griekse natuuryoghurt
  • 1 dl suikersiroop Agave
  • 20 aardbeien
  • 350 g Griekse natuuryoghurt
  • 1 dl suikersiroop Agave
  • 20 aardbeien

Begin met koken

: 15 min + 2 u in de diepvriezer
1
Doe de yoghurt en de suikersiroop in de blender. Snijd het kroontje van de aardbeien, voeg 6 aardbeien toe en mix. Snijd 7 aardbeien in kleine stukken en voeg toe zodat er wat deeltjes aardbei in het ijs zitten.
2
Giet het yoghurt-aardbeimengsel in een plastic doos en zet in de diepvriezer gedurende ± 2 uur. Snijd de resterende aardbeien in stukjes en serveer deze bij de bolletjes yoghurtijs.
1
Doe de yoghurt en de suikersiroop in de blender. Snijd het kroontje van de aardbeien, voeg 6 aardbeien toe en mix. Snijd 7 aardbeien in kleine stukken en voeg toe zodat er wat deeltjes aardbei in het ijs zitten.
2
Giet het yoghurt-aardbeimengsel in een plastic doos en zet in de diepvriezer gedurende ± 2 uur. Snijd de resterende aardbeien in stukjes en serveer deze bij de bolletjes yoghurtijs.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 472; energie (kCal): 112; vetten (g): 4,8; verzadigde vetten (g): 3,3; koolhydraten (g): 14,6; suikers (g): 12,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 2,1; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 210
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 472; energie (kCal): 112; vetten (g): 4,8; verzadigde vetten (g): 3,3; koolhydraten (g): 14,6; suikers (g): 12,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 2,1; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 210
Vegetarisch
Kids
Overig
Lente,Zomer
Dessert

Deze recepten kan je ook leuk vinden