Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenWitloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaas
Delhaize logo
  • Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaas
    B

Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaas

Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaasB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
16 porties
  • 1 el gehakte bieslook (facultatief)
  • 75 g reepjes gerookte zalm
  • 100 g verse kaas
  • 3 kleine stronkjes witloof
  • 1 el gehakte bieslook (facultatief)
  • 75 g reepjes gerookte zalm
  • 100 g verse kaas
  • 3 kleine stronkjes witloof

Begin met koken

: < 10 min.
1
Hak de reepjes gerookte zalm.
2
Prak de kaas met een vork, voeg de zalm toe, de bieslook en peper.
3
Maak de 16 grootste witloofblaadjes los en vul elk blaadje (op de stevige onderzijde) met een schepje van de kaasbereiding. Schik ze op een schaal en bestrooi eventueel met bieslook.
4
Serveer koel als aperitiefhapje.
1
Hak de reepjes gerookte zalm.
2
Prak de kaas met een vork, voeg de zalm toe, de bieslook en peper.
3
Maak de 16 grootste witloofblaadjes los en vul elk blaadje (op de stevige onderzijde) met een schepje van de kaasbereiding. Schik ze op een schaal en bestrooi eventueel met bieslook.
4
Serveer koel als aperitiefhapje.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 435; energie (kCal): 105; vetten (g): 7,9; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 5,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 29
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 435; energie (kCal): 105; vetten (g): 7,9; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 5,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 29
Belgisch
Gluten vrij
Barbecue
Overig
Zomer
Hapjes