1
Spoel de frambozen en dep ze voorzichtig droog met keukenpapier.
2
Was de perziken goed, dep ze droog, ontpit en snij ze in stukken. Je hebt ongeveer 200 g netto nodig. Doe ze in een grote kan (of in een blender) en voeg de frambozen, de suiker en de wijn toe. Mix tot een glad mengsel.
3
Giet de bereiding in een grote fles en laat 24 uur in de koelkast trekken.
4
Plaats een grote, fijne zeef op een hoge kom en leg er een zeefdoek in. Giet er de bereiding in en laat langzaam doorsijpelen. Gooi de in de zeefdoek overblijvende vruchtenmoes weg.
5
Giet de gefilterde wijn in één of twee mooie flessen en zet ze in de koelkast.
1
Spoel de frambozen en dep ze voorzichtig droog met keukenpapier.
2
Was de perziken goed, dep ze droog, ontpit en snij ze in stukken. Je hebt ongeveer 200 g netto nodig. Doe ze in een grote kan (of in een blender) en voeg de frambozen, de suiker en de wijn toe. Mix tot een glad mengsel.
3
Giet de bereiding in een grote fles en laat 24 uur in de koelkast trekken.
4
Plaats een grote, fijne zeef op een hoge kom en leg er een zeefdoek in. Giet er de bereiding in en laat langzaam doorsijpelen. Gooi de in de zeefdoek overblijvende vruchtenmoes weg.
5
Giet de gefilterde wijn in één of twee mooie flessen en zet ze in de koelkast.