1
Snijd de aardbeien in stukjes en mix met de suiker en een beetje wijn tot een fijne en gladde puree. Voeg de resterende wijn toe, dek af en laat 24 u trekken in de koelkast.
2
Leg een vierkantig stukje gaasdoek in een fijne zeef. Giet de wijn door de zeef boven een hoog recipiƫnt. Laat langzaam doorsijpelen. Pers de pulp uit met de rug van een lepel.
3
Dien fris op, versierd met munt en schijfjes aardbeien.
1
Snijd de aardbeien in stukjes en mix met de suiker en een beetje wijn tot een fijne en gladde puree. Voeg de resterende wijn toe, dek af en laat 24 u trekken in de koelkast.
2
Leg een vierkantig stukje gaasdoek in een fijne zeef. Giet de wijn door de zeef boven een hoog recipiƫnt. Laat langzaam doorsijpelen. Pers de pulp uit met de rug van een lepel.
3
Dien fris op, versierd met munt en schijfjes aardbeien.