1
Giet de melk in een steelpan, voeg een lange sliert van de schil van de citroen toe en het kaneelstokje. Breng aan de kook, neem van het vuur, dek af en laat lauw worden.
2
Giet de melk door een zeef boven een diep bord, voeg het ei en de suiker toe, meng goed.
3
Verwarm een noot boter of wat olijfolie in een braadpan.
4
Snij de boterhammen in twee. Dompel ze aan beide kanten in het eiermengsel, leg ze gaandeweg in de warme pan. Laat aan beide kanten goudbruin bakken.
5
Serveer warm, bestrooid met suiker.
1
Giet de melk in een steelpan, voeg een lange sliert van de schil van de citroen toe en het kaneelstokje. Breng aan de kook, neem van het vuur, dek af en laat lauw worden.
2
Giet de melk door een zeef boven een diep bord, voeg het ei en de suiker toe, meng goed.
3
Verwarm een noot boter of wat olijfolie in een braadpan.
4
Snij de boterhammen in twee. Dompel ze aan beide kanten in het eiermengsel, leg ze gaandeweg in de warme pan. Laat aan beide kanten goudbruin bakken.
5
Serveer warm, bestrooid met suiker.