Recept zoekresultatenWentelteefjes op z’n Catalaans
Delhaize logo
  • Wentelteefjes op z’n Catalaans

Wentelteefjes op z’n Catalaans

Wentelteefjes op z’n Catalaans
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 1 bio citroen
  • boter of olie voor het bakken
  • 1 ei
  • 1 stokje kaneel
  • 125 ml melk
  • 1 el suiker + om te bestrooien
  • 3 sneden wit boerenbrood (of ander)
  • 1 bio citroen
  • boter of olie voor het bakken
  • 1 ei
  • 1 stokje kaneel
  • 125 ml melk
  • 1 el suiker + om te bestrooien
  • 3 sneden wit boerenbrood (of ander)

Begin met koken

1
Giet de melk in een steelpan, voeg een lange sliert van de schil van de citroen toe en het kaneelstokje. Breng aan de kook, neem van het vuur, dek af en laat lauw worden.
2
Giet de melk door een zeef boven een diep bord, voeg het ei en de suiker toe, meng goed.
3
Verwarm een noot boter of wat olijfolie in een braadpan.
4
Snij de boterhammen in twee. Dompel ze aan beide kanten in het eiermengsel, leg ze gaandeweg in de warme pan. Laat aan beide kanten goudbruin bakken.
5
Serveer warm, bestrooid met suiker.
1
Giet de melk in een steelpan, voeg een lange sliert van de schil van de citroen toe en het kaneelstokje. Breng aan de kook, neem van het vuur, dek af en laat lauw worden.
2
Giet de melk door een zeef boven een diep bord, voeg het ei en de suiker toe, meng goed.
3
Verwarm een noot boter of wat olijfolie in een braadpan.
4
Snij de boterhammen in twee. Dompel ze aan beide kanten in het eiermengsel, leg ze gaandeweg in de warme pan. Laat aan beide kanten goudbruin bakken.
5
Serveer warm, bestrooid met suiker.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Spaans
Vegetarisch
Brunch,Kids
Ontbijt
Ontbijt

Deze recepten kan je ook leuk vinden