Gemakkelijk
Als je zin hebt om een Italiaans meesterwerk neer te zetten.
- Maak de pesto. Da’s supersimpel: alle ingrediënten in de blender en mixen.
- Kook de puntalette 12 minuten in gezouten kokend water. Giet af en roer je pesto eronder. Haal je beste olijfolie boven en voeg een klein scheutje toe. Dan mag je pasta-pesto-mengeling in een serveerschaal.
- Spoel de kerstomaten en snijd ze doormidden. Laat de buffelmozzarella uitlekken en verdeel in grote stukken. Schik alles op de pasta.
- Werk je meesterwerk af met prosciutto en rucola.
What the hack!
Kerstomaten halveren in 10 seconden
Leg je kerstomaatjes op een zo plat mogelijk bord. Plaats er een snijplank bovenop en druk lichtjes aan. Met een groot mes kan je nu alle kerstomaatjes in één keer doormidden snijden.
5 redenen om voor Datterino-kerstomaatjes te kiezen:
- Geteeld bij ons in Koningshooikt.
- Door een familiebedrijf dat al 3 generaties tomaten kweekt.
- Een product dat al 8 jaar lang speciaal voor Delhaize gekweekt wordt.
- Op een manier waarbij de hommels voor een natuurlijke bestuiving zorgen.
- De zoete smaak.