⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenVolkorenspaghetti met biologische butternutburger
Delhaize logo
  • Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
    A

Volkorenspaghetti met biologische butternutburger

Volkorenspaghetti met biologische butternutburgerA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g biologische butternutburgers
  • 1 blikje biotomatenblokjes (400 g)
  • 1/2 kl gedroogde oregano
  • 1 stengel groene selder
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • 50 g parmezaankrullen
  • 1/2 kl piment ‘Pili-Pili Steak’ in vlokken
  • 1 sjalot
  • 400 g volkorenspaghetti
  • 400 g biologische butternutburgers
  • 1 blikje biotomatenblokjes (400 g)
  • 1/2 kl gedroogde oregano
  • 1 stengel groene selder
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • 50 g parmezaankrullen
  • 1/2 kl piment ‘Pili-Pili Steak’ in vlokken
  • 1 sjalot
  • 400 g volkorenspaghetti

Begin met koken

1
Hak de sjalot en de look fijn. Giet de olijfolie in een pan en bak het mengsel al roerend op een matig vuur. Voeg het blik tomaten toe en laat gedurende 5 min sudderen op een zacht vuur.
2
Snijd de selder in dunne schijfjes en voeg ze bij de tomatensaus. Voeg de peper, oregano, zout en piment toe en laat nog 15 min sudderen.
3
Snijd de butternutburgers in kleine blokjes en roer ze door de tomatensaus. Laat verder sudderen terwijl de spaghetti wordt bereid.
4
Kook de spaghetti gaar in 2 l gezouten water
5
Laat de spaghetti goed uitlekken en meng hem onder de saus.
6
Dien onmiddellijk op, bestrooid met parmezaankrullen.
1
Hak de sjalot en de look fijn. Giet de olijfolie in een pan en bak het mengsel al roerend op een matig vuur. Voeg het blik tomaten toe en laat gedurende 5 min sudderen op een zacht vuur.
2
Snijd de selder in dunne schijfjes en voeg ze bij de tomatensaus. Voeg de peper, oregano, zout en piment toe en laat nog 15 min sudderen.
3
Snijd de butternutburgers in kleine blokjes en roer ze door de tomatensaus. Laat verder sudderen terwijl de spaghetti wordt bereid.
4
Kook de spaghetti gaar in 2 l gezouten water
5
Laat de spaghetti goed uitlekken en meng hem onder de saus.
6
Dien onmiddellijk op, bestrooid met parmezaankrullen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 585; energie (kCal): 139; vetten (g): 4,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 2,2; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 661,08
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 585; energie (kCal): 139; vetten (g): 4,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 2,2; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 661,08
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht