Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenViscurry met groenten
Delhaize logo
  • Viscurry met groenten
    A

Viscurry met groenten

Viscurry met groentenA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 handvol geroosterde pinda’s
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el mix 4 olie
  • 600 g mix van gepelde scampi’s en van vis naar keuze (zalm enz.)
  • verse koriander voor de afwerking
  • 5 cl verse room
  • 25 cl water
  • 1 aubergine
  • peper
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 handvol geroosterde pinda’s
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el mix 4 olie
  • 600 g mix van gepelde scampi’s en van vis naar keuze (zalm enz.)
  • verse koriander voor de afwerking
  • 5 cl verse room
  • 25 cl water
  • 1 aubergine
  • peper
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 vetarm visbouillonblokje

Begin met koken

: 15 min. + 15 min. kooktijd
1
Snij de ongeschilde aubergine(s) in blokjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in grote stukken.
2
Doe de olie in een diepe pan en bak er de gehakte ui en de geperste knoflook 2 min. in aan op zacht vuur. Bestrooi met het kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan de tomaten toe, de aubergines, het water en het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. pruttelen op zacht vuur. Doe er dan yoghurt en de room bij en meng.
3
Snij de vis in stukken, leg ze met de scampi’s mee in de pan. Dek af en laat nog 5 min. pruttelen.
4
Kruid af en dien goed warm op, bestrooid met de grofgehakte pinda’s en met koriander. Serveer met basmatirijst en/of geroosterd naanbrood.
1
Snij de ongeschilde aubergine(s) in blokjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in grote stukken.
2
Doe de olie in een diepe pan en bak er de gehakte ui en de geperste knoflook 2 min. in aan op zacht vuur. Bestrooi met het kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan de tomaten toe, de aubergines, het water en het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. pruttelen op zacht vuur. Doe er dan yoghurt en de room bij en meng.
3
Snij de vis in stukken, leg ze met de scampi’s mee in de pan. Dek af en laat nog 5 min. pruttelen.
4
Kruid af en dien goed warm op, bestrooid met de grofgehakte pinda’s en met koriander. Serveer met basmatirijst en/of geroosterd naanbrood.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 449; energie (kCal): 108; vetten (g): 6,8; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 2,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 466,45
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 449; energie (kCal): 108; vetten (g): 6,8; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 2,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 466,45
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
Pur Natur Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
700 gr
2de tegen -40%
Bio
    4
    99
    Pindanootjes | Grill-Zout
    Delhaize Pindanootjes | Grill-Zout
    100 gr
    0
    78
    Saus | Chinese curry
    Manna Saus | Chinese curry
    360 gr
    2de tegen -50%
    1
    19
    Verse look
    Delhaize Verse look
    140 gr
    2
    29
    Olie | Zonnebloem
    Delhaize Olie | Zonnebloem
    1 l
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    05
    Roze garnalen | Gepelde
    365 Roze garnalen | Gepelde
    3 × 200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    99
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Room | Zuur | 15 % V.G.
    Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    15
    Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
    Spa Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
    6 x 33 cl
    4
    55
    Aubergine
    Delhaize Aubergine
    1 st
    1
    25
    Smaaktrostomaten
    Delhaize Smaaktrostomaten
    450 gr
    4
    49

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
    Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
    12 x 10 gr
    3+1 gratis
    2
    99
    Totaal:
    €40,66

    Mis geen enkel voordeel

    Ontdek exclusieve voordelen. Log in.