1
Laat de broccoliroosjes 15 minuten stomen.
2
Hak ondertussen de zalmfilet fijn met een mes, schik in een platte schaal en voeg het ei en 2 eetlepels paneermeel toe. Kruid met peper en zout en meng. Haal ¼ van de bereiding uit de schaal en schep ze op een bord met paneermeel. Druk aan en bedek met paneermeel. Maak zo 4 burgers. Verwarm de druivenpitolie in een pan en leg de burgers erin. Bak ze gedurende 10 minuten op een zacht vuurtje en draai verschillende keren.
3
Plet de broccoli met de verse kaas en controleer de kruiding.
4
Snij de broodjes in twee en laat ze goudgeel worden in de broodrooster. Smeer een ruime schep van de broccolipasta op één helft van het broodje. Leg een burger op het broodje, werk af met een schijfje tomaat en plaats de andere helft van het broodje erbovenop. Serveer onmiddellijk met de rest van de broccolipasta.
1
Laat de broccoliroosjes 15 minuten stomen.
2
Hak ondertussen de zalmfilet fijn met een mes, schik in een platte schaal en voeg het ei en 2 eetlepels paneermeel toe. Kruid met peper en zout en meng. Haal ¼ van de bereiding uit de schaal en schep ze op een bord met paneermeel. Druk aan en bedek met paneermeel. Maak zo 4 burgers. Verwarm de druivenpitolie in een pan en leg de burgers erin. Bak ze gedurende 10 minuten op een zacht vuurtje en draai verschillende keren.
3
Plet de broccoli met de verse kaas en controleer de kruiding.
4
Snij de broodjes in twee en laat ze goudgeel worden in de broodrooster. Smeer een ruime schep van de broccolipasta op één helft van het broodje. Leg een burger op het broodje, werk af met een schijfje tomaat en plaats de andere helft van het broodje erbovenop. Serveer onmiddellijk met de rest van de broccolipasta.