1
Doe de gegrilde groenten in een pan en verwarm ze op een zacht vuurtje.
2
Meng de citroengrassaus met de yoghurt en de mayonaise.
3
Maak de bladeren van de slaharten los.
4
Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster. Snijd het tipje eraf en doe ze voorzichtig open. Vul ze afwisselend met de gegrilde groenten en de rauwkostmengeling.
5
Garneer de borden met de slabladeren en de saus en dien op.
1
Doe de gegrilde groenten in een pan en verwarm ze op een zacht vuurtje.
2
Meng de citroengrassaus met de yoghurt en de mayonaise.
3
Maak de bladeren van de slaharten los.
4
Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster. Snijd het tipje eraf en doe ze voorzichtig open. Vul ze afwisselend met de gegrilde groenten en de rauwkostmengeling.
5
Garneer de borden met de slabladeren en de saus en dien op.