⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenVeggie kebabs, radijzensalsa en yoghurtsaus
Delhaize logo
A

Veggie kebabs, radijzensalsa en yoghurtsaus

Veggie kebabs, radijzensalsa en yoghurtsausA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g veggiegehakt Greenway
  • 1 rode ui
  • 1/2 bakje tuinkers
  • 4 sterk gepekelde pepertjes
  • 4 el gebakken uitjes
  • 4 kebabbroodjes
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 zakje ‘Pitta’-kruiden gamma World Delhaize
  • 1 tomaat (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 1/2 komkommer (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 1/2 bussel radijzen
  • 1 kleine rode ui (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 200 g Griekse yoghurt (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 3 el ciderazijn (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • peper en zout (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 400 g veggiegehakt Greenway
  • 1 rode ui
  • 1/2 bakje tuinkers
  • 4 sterk gepekelde pepertjes
  • 4 el gebakken uitjes
  • 4 kebabbroodjes
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 zakje ‘Pitta’-kruiden gamma World Delhaize
  • 1 tomaat (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 1/2 komkommer (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 1/2 bussel radijzen
  • 1 kleine rode ui (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 200 g Griekse yoghurt (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 3 el ciderazijn (voor de salsa en de yoghurtsaus)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de salsa en de yoghurtsaus)

Begin met koken

: 20 min.
1
Begin met de salsa: snijd de tomaat, de komkommer en de radijzen in heel kleine blokjes. Meng ze in een grote kom met de fijngehakte kleine rode ui, de azijn, het geperste teentje knoflook, peper en zout. Laat rusten.
2
Fruit de fijngehakte rode ui in een sauteerpan met de olie. Voeg na 2 min. het gehakt en de kruidenmix toe. Fruit 5 min. op een vrij hoog vuur en roer het gehakt los met een spatel.
3
Laat het sap van de salsa in een kom uitlekken en meng het met de yoghurt. Breng verder op smaak.
4
Warm de broodjes op volgens de instructies op de verpakking. Open ze en beleg ze met gehakt, yoghurtsaus, salsa, uitgelekte pepertjes, gebakken uitjes en tuinkers. Smullen maar!
1
Begin met de salsa: snijd de tomaat, de komkommer en de radijzen in heel kleine blokjes. Meng ze in een grote kom met de fijngehakte kleine rode ui, de azijn, het geperste teentje knoflook, peper en zout. Laat rusten.
2
Fruit de fijngehakte rode ui in een sauteerpan met de olie. Voeg na 2 min. het gehakt en de kruidenmix toe. Fruit 5 min. op een vrij hoog vuur en roer het gehakt los met een spatel.
3
Laat het sap van de salsa in een kom uitlekken en meng het met de yoghurt. Breng verder op smaak.
4
Warm de broodjes op volgens de instructies op de verpakking. Open ze en beleg ze met gehakt, yoghurtsaus, salsa, uitgelekte pepertjes, gebakken uitjes en tuinkers. Smullen maar!
Nutritionele informatie
A
Energie: 637 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Vegetarisch
Picknick
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gebakken ui
4 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gehakt | Vegan
Delhaize Gehakt | Vegan
2 × 250 gr
2
49
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Tuinkers | Vilt
Delhaize Tuinkers | Vilt
100 gr
1
09
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35
Brood | Pita | Bio
Delhaize Brood | Pita | Bio
2 × 4 x 70 gr
Bio
    1
    79
    Karamel saus
    Habi Karamel saus
    24 cl
    2
    89
    Smaaktrostomaten
    Delhaize Smaaktrostomaten
    450 gr
    4
    49
    Komkommer
    Delhaize Komkommer
    1 st
    0
    99
    Rode radijzen | Bussel
    Delhaize Rode radijzen | Bussel
    1 st
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    09
    Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    2 x 145 gr
    -20% voor 3
    2
    95
    Azijn | Cider
    Delhaize Azijn | Cider
    50 cl
    1
    59
    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    €28,78