1
Verwijder enkel de grootste buitenste bladeren van de bloemkool en houd de rest apart. Verdeel de bloemkool in heel kleine roosjes. Fruit ze 5 min. op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de hete boter. Voeg de 5 kruiden, de honing en het sap van de sinaasappelen toe. Laat op een vrij hoog vuur inkoken tot een stroperige en gekaramelliseerde saus.
2
Gril de cashewnoten intussen lichtjes in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof. Hak ze grof.
3
Maak de saus: meng de yoghurt met het citroensap, het geperste teentje knoflook, peper en zout.
4
Snipper de bloemkoolbladeren fijn, voeg ze toe in de sauteerpan en fruit alles nog gedurende 2 min. Voeg de cashewnoten toe en breng verder op smaak. Serveer als bijgerecht, met de yoghurtsaus.
1
Verwijder enkel de grootste buitenste bladeren van de bloemkool en houd de rest apart. Verdeel de bloemkool in heel kleine roosjes. Fruit ze 5 min. op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de hete boter. Voeg de 5 kruiden, de honing en het sap van de sinaasappelen toe. Laat op een vrij hoog vuur inkoken tot een stroperige en gekaramelliseerde saus.
2
Gril de cashewnoten intussen lichtjes in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof. Hak ze grof.
3
Maak de saus: meng de yoghurt met het citroensap, het geperste teentje knoflook, peper en zout.
4
Snipper de bloemkoolbladeren fijn, voeg ze toe in de sauteerpan en fruit alles nog gedurende 2 min. Voeg de cashewnoten toe en breng verder op smaak. Serveer als bijgerecht, met de yoghurtsaus.