Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenVegan smoothie bowl met granola en vruchten
Delhaize logo
  • Vegan smoothie bowl met granola en vruchten

Vegan smoothie bowl met granola en vruchten

Vegan smoothie bowl met granola en vruchten
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 200 g druiven
  • 5 dl kokosdrink
  • 1 zakje agar-agar (2 g)
  • 2 el ahornsiroop
  • 75 g amandelen (voor de granola)
  • 75 g cashewnoten (voor de granola)
  • 75 g macadamianoten (voor de granola)
  • 75 g paranoten (voor de granola)
  • 30 g havervlokken (voor de granola)
  • 20 g gepofte quinoa (voor de granola)
  • 80 g agavesiroop (voor de granola)
  • 200 g druiven
  • 5 dl kokosdrink
  • 1 zakje agar-agar (2 g)
  • 2 el ahornsiroop
  • 75 g amandelen (voor de granola)
  • 75 g cashewnoten (voor de granola)
  • 75 g macadamianoten (voor de granola)
  • 75 g paranoten (voor de granola)
  • 30 g havervlokken (voor de granola)
  • 20 g gepofte quinoa (voor de granola)
  • 80 g agavesiroop (voor de granola)

Begin met koken

: 20 min. + 20 min. kooktijd (+ 2 u. koeltijd)
1
Klop de agar-agar met een beetje kokosdrink los en meng ze dan met behulp van een garde met de rest van de kokosdrink, in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat 2 min. al roerend pruttelen. Voeg de ahornsiroop toe, giet in een grote kom en laat minstens 2 u. in de koelkast opstijven.
2
Maak de granola: verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een grote schaal met bakpapier. Stamp de verschillende noten lichtjes fijn en verdeel ze over de schaal. Meng ze goed met de rest van de ingrediënten. Schuif 20 min. in de oven en laat afkoelen.
3
Klop de kokosroom op tot een gladde massa en verdeel hem over de kommen. Werk af met granola, gehalveerde druiven en plakjes pruim. Dien koel op.
1
Klop de agar-agar met een beetje kokosdrink los en meng ze dan met behulp van een garde met de rest van de kokosdrink, in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat 2 min. al roerend pruttelen. Voeg de ahornsiroop toe, giet in een grote kom en laat minstens 2 u. in de koelkast opstijven.
2
Maak de granola: verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een grote schaal met bakpapier. Stamp de verschillende noten lichtjes fijn en verdeel ze over de schaal. Meng ze goed met de rest van de ingrediënten. Schuif 20 min. in de oven en laat afkoelen.
3
Klop de kokosroom op tot een gladde massa en verdeel hem over de kommen. Werk af met granola, gehalveerde druiven en plakjes pruim. Dien koel op.
Nutritionele informatie
Energie: 448 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids,Moederdag
Lente,Zomer
Ontbijt