1
Klop de agar-agar met een beetje kokosdrink los en meng ze dan met behulp van een garde met de rest van de kokosdrink, in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat 2 min. al roerend pruttelen. Voeg de ahornsiroop toe, giet in een grote kom en laat minstens 2 u. in de koelkast opstijven.
2
Maak de granola: verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een grote schaal met bakpapier. Stamp de verschillende noten lichtjes fijn en verdeel ze over de schaal. Meng ze goed met de rest van de ingrediënten. Schuif 20 min. in de oven en laat afkoelen.
3
Klop de kokosroom op tot een gladde massa en verdeel hem over de kommen. Werk af met granola, gehalveerde druiven en plakjes pruim. Dien koel op.
1
Klop de agar-agar met een beetje kokosdrink los en meng ze dan met behulp van een garde met de rest van de kokosdrink, in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat 2 min. al roerend pruttelen. Voeg de ahornsiroop toe, giet in een grote kom en laat minstens 2 u. in de koelkast opstijven.
2
Maak de granola: verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een grote schaal met bakpapier. Stamp de verschillende noten lichtjes fijn en verdeel ze over de schaal. Meng ze goed met de rest van de ingrediënten. Schuif 20 min. in de oven en laat afkoelen.
3
Klop de kokosroom op tot een gladde massa en verdeel hem over de kommen. Werk af met granola, gehalveerde druiven en plakjes pruim. Dien koel op.