1
Snijd de bananen in schijfjes, doe ze in een grote diepvrieszak, verdeel ze over één enkele laag en laat ze minstens 3 u in de diepvriezer hard worden.
2
Hak de diepgevroren bananenschijfjes in de beker van de blender of de mixer, giet er het plantaardig alternatief voor melk Tip Toh bij en mix. Voeg de cacao toe, 2 el hazelnoten en de fleur de sel. Mix alles tot een mooi gladde textuur.
3
Giet de bereiding in een luchtdichte pot, voeg er ⅔ van de grofgehakte chocolade bij en de notenpasta. Meng heel lichtjes, sluit de pot en zet opnieuw 4 u in de diepvriezer.
4
Schep mooie ijsbolletjes, werk af met de rest van de grofgehakte chocolade en hazelnoten en besprenkel met ahornsiroop. Laat het smaken!
1
Snijd de bananen in schijfjes, doe ze in een grote diepvrieszak, verdeel ze over één enkele laag en laat ze minstens 3 u in de diepvriezer hard worden.
2
Hak de diepgevroren bananenschijfjes in de beker van de blender of de mixer, giet er het plantaardig alternatief voor melk Tip Toh bij en mix. Voeg de cacao toe, 2 el hazelnoten en de fleur de sel. Mix alles tot een mooi gladde textuur.
3
Giet de bereiding in een luchtdichte pot, voeg er ⅔ van de grofgehakte chocolade bij en de notenpasta. Meng heel lichtjes, sluit de pot en zet opnieuw 4 u in de diepvriezer.
4
Schep mooie ijsbolletjes, werk af met de rest van de grofgehakte chocolade en hazelnoten en besprenkel met ahornsiroop. Laat het smaken!