1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
2
Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
3
15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
4
Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
2
Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
3
15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
4
Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.