Recept zoekresultatenVarkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen
Delhaize logo
  • Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 biologische varkenskoteletten
  • 500 g biowortelen
  • 500 g bio-uien
  • 750 g biofrietaardappelen
  • 1 el biologische Luikse siroop
  • 200 ml biokalfsbouillon
  • 1 kl biomosterd
  • 6 el bio olijfolie
  • 80 g boter bio
  • 3 teentjes bioknoflook
  • 4 takjes biotijm in pot
  • 4 takjes biorozemarijn in pot
  • peper
  • 4 biologische varkenskoteletten
  • 500 g biowortelen
  • 500 g bio-uien
  • 750 g biofrietaardappelen
  • 1 el biologische Luikse siroop
  • 200 ml biokalfsbouillon
  • 1 kl biomosterd
  • 6 el bio olijfolie
  • 80 g boter bio
  • 3 teentjes bioknoflook
  • 4 takjes biotijm in pot
  • 4 takjes biorozemarijn in pot
  • peper

Begin met koken

: 50 min.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
2
Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
3
15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
4
Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
2
Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
3
15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
4
Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Koteletten | Varken | Iberico
Iberiq Koteletten | Varken | Iberico
2 × +/- 350 gr
+/-€
10
50
Wortelen | Fijn
Delhaize Wortelen | Fijn
500 gr
1
99
Gesneden ajuinen
Delhaize Gesneden ajuinen
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
45
Aardappel | Bloemig 1kg
Delhaize Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
2
99
Luikse siroop
Meurens Luikse siroop
450 gr
2
65
Fond | Kalf
Fundo Fond | Kalf
20 cl
2de tegen -60%
3
99
Saus | Mosterd
Devos & Lemmens Saus | Mosterd
30 cl
-20% voor 3
2
09
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2de tegen -50%
2
39
Fijngesneden look
Delhaize Fijngesneden look
200 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
2
75
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
2de tegen -40%
2
75
Kruiden | Rozemarijn
Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
21 gr
2de tegen -40%
2
95

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
2de tegen -40%
4
29
Totaal:
+/-€52,25