1
Snij alle stukke vis in gelijke taille.
2
Verwarm een beetje olijfolie en stoof de ui samen met de look.
3
Voeg de mosselen toe en laat ze kort even meegaren. Eenmaal de schelp open, haal ze uit.
4
Voeg de inktvis toe. Laat even stoven en voeg dan de venkel toe.
5
Voeg na een tijdje de curcuma en currypasta toe, blus af met een scheutje pastis, laat droogkoken en voeg dan de room toe.
6
Laat op een zacht vuurtje trekken en indikken. Voeg de stukken vis en de mosselen toe en laat enkele minuten verder garen. Werk af met citroensap. Serveer met kerstomaatjes en brood.
1
Snij alle stukke vis in gelijke taille.
2
Verwarm een beetje olijfolie en stoof de ui samen met de look.
3
Voeg de mosselen toe en laat ze kort even meegaren. Eenmaal de schelp open, haal ze uit.
4
Voeg de inktvis toe. Laat even stoven en voeg dan de venkel toe.
5
Voeg na een tijdje de curcuma en currypasta toe, blus af met een scheutje pastis, laat droogkoken en voeg dan de room toe.
6
Laat op een zacht vuurtje trekken en indikken. Voeg de stukken vis en de mosselen toe en laat enkele minuten verder garen. Werk af met citroensap. Serveer met kerstomaatjes en brood.