1
Warm de azijn en de witte wijn op in een steelpan. Hak de sjalot(ten) en de dragon fijn. Voeg het laurierblad, de peperkorrels en de fijngehakte sjalot(ten) toe en laat voor 2/3 inkoken.
2
Laat afkoelen en giet door een fijne zeef. Klop de eierdooiers in een warmwaterbad met het ingekookte mengsel op basis van azijn. Laat indikken, terwijl je blijft kloppen, zodat een vloeibare en homogene bereiding ontstaat.
3
Voeg geleidelijk de boter in stukjes toe, gevolgd door de tomatenpuree, de kruiden, zout en peper. Meng alles grondig, neem van het vuur en zet opzij.
4
Laat boter smelten in een grote pan met dikke bodem, bak de tournedos goudbruin op hoog vuur en laat nog 2 min. aan weerszijden bakken.
5
Bestrooi met zout en peper en dien meteen op. Serveer de choronsaus apart.
1
Warm de azijn en de witte wijn op in een steelpan. Hak de sjalot(ten) en de dragon fijn. Voeg het laurierblad, de peperkorrels en de fijngehakte sjalot(ten) toe en laat voor 2/3 inkoken.
2
Laat afkoelen en giet door een fijne zeef. Klop de eierdooiers in een warmwaterbad met het ingekookte mengsel op basis van azijn. Laat indikken, terwijl je blijft kloppen, zodat een vloeibare en homogene bereiding ontstaat.
3
Voeg geleidelijk de boter in stukjes toe, gevolgd door de tomatenpuree, de kruiden, zout en peper. Meng alles grondig, neem van het vuur en zet opzij.
4
Laat boter smelten in een grote pan met dikke bodem, bak de tournedos goudbruin op hoog vuur en laat nog 2 min. aan weerszijden bakken.
5
Bestrooi met zout en peper en dien meteen op. Serveer de choronsaus apart.