Recept zoekresultatenTortilla met sluimererwten en tapenade
Delhaize logo
  • Tortilla met sluimererwten en tapenade

Tortilla met sluimererwten en tapenade

Tortilla met sluimererwten en tapenade
Makkelijk
< 30 min.
2/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 doosje sluimererwten
  • 100 g parmezaan Grana Padano
  • 1 kg aardappelen Nicola
  • 6 eieren
  • 2 ajuinen
  • 1 trio van sla
  • 2 el olijfolie
  • 1 el trio pomodori
  • 1 doosje sluimererwten
  • 100 g parmezaan Grana Padano
  • 1 kg aardappelen Nicola
  • 6 eieren
  • 2 ajuinen
  • 1 trio van sla
  • 2 el olijfolie
  • 1 el trio pomodori

Begin met koken

: 20 min
1
Schil de aardappeltjes en snij ze in schijfjes. Hak de ajuinen fijn. Kruid met peper en zout en bak alles samen met een flinke scheut olijfolie.
2
Snij de sluimererwten in stukjes en doe in de pan bij de aardappelen. Laat verder sudderen.
3
Breek de eieren en klop ze samen tot ze schuimen. Kruid ze goed met peper en zout. Voeg er de geraspte kaas bij. Wanneer de aardappelen gaar zijn giet je er het mengsel over. Kruid met peper en zout. Laat de tortilla met het deksel op de pan op matig vuur bakken.
4
Wanneer je ziet dat de eieren gebakken zijn, leg je een grote plaat of groot bord omgekeerd op de pan. Draai alles samen om zodat de tortilla op de schotel ligt. Schuif hem opnieuw in de pan en bak hem nog even aan de andere kant. Haal de tortilla op dezelfde manier terug uit de pan, en serveer hem met de gekruide salade en de trio pomodori.
1
Schil de aardappeltjes en snij ze in schijfjes. Hak de ajuinen fijn. Kruid met peper en zout en bak alles samen met een flinke scheut olijfolie.
2
Snij de sluimererwten in stukjes en doe in de pan bij de aardappelen. Laat verder sudderen.
3
Breek de eieren en klop ze samen tot ze schuimen. Kruid ze goed met peper en zout. Voeg er de geraspte kaas bij. Wanneer de aardappelen gaar zijn giet je er het mengsel over. Kruid met peper en zout. Laat de tortilla met het deksel op de pan op matig vuur bakken.
4
Wanneer je ziet dat de eieren gebakken zijn, leg je een grote plaat of groot bord omgekeerd op de pan. Draai alles samen om zodat de tortilla op de schotel ligt. Schuif hem opnieuw in de pan en bak hem nog even aan de andere kant. Haal de tortilla op dezelfde manier terug uit de pan, en serveer hem met de gekruide salade en de trio pomodori.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Diner
Lente,Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tandoori
1 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Peulen
Delhaize Peulen
200 gr
2
09
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Aardappelen | Nicola
Delhaize Aardappelen | Nicola
1 kg
1+1 gratis
2
69
Eieren | Medium | Vrije uitloop
Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Gele uien | Netje
Delhaize Gele uien | Netje
500 gr
1
99
Ijsbergsla | Verpakt
Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st
1
09

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Spanje
Delhaize Olijfolie | Extra vierge | Spanje
50 cl
5
79
Totaal:
€12,44

Deze recepten kan je ook leuk vinden