1
Schil de aardappeltjes en snij ze in schijfjes. Hak de ajuinen fijn. Kruid met peper en zout en bak alles samen met een flinke scheut olijfolie.
2
Snij de sluimererwten in stukjes en doe in de pan bij de aardappelen. Laat verder sudderen.
3
Breek de eieren en klop ze samen tot ze schuimen. Kruid ze goed met peper en zout. Voeg er de geraspte kaas bij. Wanneer de aardappelen gaar zijn giet je er het mengsel over. Kruid met peper en zout. Laat de tortilla met het deksel op de pan op matig vuur bakken.
4
Wanneer je ziet dat de eieren gebakken zijn, leg je een grote plaat of groot bord omgekeerd op de pan. Draai alles samen om zodat de tortilla op de schotel ligt. Schuif hem opnieuw in de pan en bak hem nog even aan de andere kant. Haal de tortilla op dezelfde manier terug uit de pan, en serveer hem met de gekruide salade en de trio pomodori.
1
Schil de aardappeltjes en snij ze in schijfjes. Hak de ajuinen fijn. Kruid met peper en zout en bak alles samen met een flinke scheut olijfolie.
2
Snij de sluimererwten in stukjes en doe in de pan bij de aardappelen. Laat verder sudderen.
3
Breek de eieren en klop ze samen tot ze schuimen. Kruid ze goed met peper en zout. Voeg er de geraspte kaas bij. Wanneer de aardappelen gaar zijn giet je er het mengsel over. Kruid met peper en zout. Laat de tortilla met het deksel op de pan op matig vuur bakken.
4
Wanneer je ziet dat de eieren gebakken zijn, leg je een grote plaat of groot bord omgekeerd op de pan. Draai alles samen om zodat de tortilla op de schotel ligt. Schuif hem opnieuw in de pan en bak hem nog even aan de andere kant. Haal de tortilla op dezelfde manier terug uit de pan, en serveer hem met de gekruide salade en de trio pomodori.