⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenTortellini met vis en grijze garnalen
Delhaize logo
  • Tortellini met vis en grijze garnalen
    B

Tortellini met vis en grijze garnalen

Tortellini met vis en grijze garnalenB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 el gehakte bieslook
  • 100 g grijze garnalen
  • 2,5 el mosterd
  • 300 g visfilets naar keuze (kabeljauw, zeewolf, enz.)
  • 1 sjalot
  • 25 cl lichte room
  • 1 e.l. olijfolie
  • 150 g erwten (diepgevroren)
  • 500 g tortellini gevuld met ricotta en spinazie
  • 10 cl witte wijn
  • zout
  • 4 el gehakte bieslook
  • 100 g grijze garnalen
  • 2,5 el mosterd
  • 300 g visfilets naar keuze (kabeljauw, zeewolf, enz.)
  • 1 sjalot
  • 25 cl lichte room
  • 1 e.l. olijfolie
  • 150 g erwten (diepgevroren)
  • 500 g tortellini gevuld met ricotta en spinazie
  • 10 cl witte wijn
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Breng een grote hoeveelheid gezouten water in een kookpot aan de kook.
2
Doe ondertussen de olie in een steelpan en fruit er de gesnipperde sjalot 5 min. in op zacht vuur. Voeg de witte wijn toe en laat voor de helft inkoken op vrij hoog vuur. Voeg dan de in kleine blokjes gesneden vis toe en laat 1 min. sudderen. Doe er de room bij, de mosterd en de helft van de bieslook. Laat zachtjes sudderen.
3
Doe de erwten en de tortellini in het kokende water, reken 2 min. gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet af.
4
Neem de saus van het vuur, voeg de grijze garnalen toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de saus op de pasta, meng en serveer meteen, bestrooid met de rest van de bieslook.
1
Breng een grote hoeveelheid gezouten water in een kookpot aan de kook.
2
Doe ondertussen de olie in een steelpan en fruit er de gesnipperde sjalot 5 min. in op zacht vuur. Voeg de witte wijn toe en laat voor de helft inkoken op vrij hoog vuur. Voeg dan de in kleine blokjes gesneden vis toe en laat 1 min. sudderen. Doe er de room bij, de mosterd en de helft van de bieslook. Laat zachtjes sudderen.
3
Doe de erwten en de tortellini in het kokende water, reken 2 min. gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet af.
4
Neem de saus van het vuur, voeg de grijze garnalen toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de saus op de pasta, meng en serveer meteen, bestrooid met de rest van de bieslook.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 666; energie (kCal): 159; vetten (g): 5,7; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 15,6; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 602,61
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 666; energie (kCal): 159; vetten (g): 5,7; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 15,6; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 602,61
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bieslook | Verpakt
Delhaize Bieslook | Verpakt
20 gr
1
49
Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
Delhaize Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
100 gr
6
29
Kabeljauwhaasje | IJsland
Delhaize Kabeljauwhaasje | IJsland
+/- 325 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
9
75
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Room 20%
Delhaize Room 20%
25 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
0
94
Erwtjes | Veld
Bonduelle Erwtjes | Veld
150 gr
2
89
Ricotta | Classico
Delhaize Ricotta | Classico
2 × 250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Somontano | Chardonnay
Vinas Del Vero Somontano | Chardonnay
37,5 cl
2+1 gratis
3
99
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69

Reeds in je keuken

Mosterd | Zacht | Squeeze
Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
1
35
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
+/-€29,01