⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenTomatensalade met buffelmozzarella
Delhaize logo
  • Tomatensalade met buffelmozzarella

Tomatensalade met buffelmozzarella

Tomatensalade met buffelmozzarella
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 bolletjes buffelmozzarella's, 125 g elk
  • 250 g kerstomaten
  • 2 takjes basilicum + enkele blaadjes extra
  • 1 potje tomatentapenade, koeltoog
  • 1 el balsamicoazijn
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 stokbrood, à l’ancienne
  • zeezout
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 bolletjes buffelmozzarella's, 125 g elk
  • 250 g kerstomaten
  • 2 takjes basilicum + enkele blaadjes extra
  • 1 potje tomatentapenade, koeltoog
  • 1 el balsamicoazijn
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 stokbrood, à l’ancienne
  • zeezout
  • versgemalen zwarte peper

Begin met koken

1
Spoel en halveer de kerstomaatjes. Snipper het basilicum fijn. Leg de tomaatjes in een platte schaal en bestrooi met basilicumsnippers. Kruid met peper en zout.
2
Maak een sausje met 1 eetlepel tomatentapenade, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn en een snuifje peper. Vermeng.
3
Verwarm de grill voor. Halveer het stokbrood overlangs en snijd het in grote stukken. Halveer het knoflookteentje en wrijf er de broodjes mee in. Rooster ze onder de grill.
4
Halveer de bolletjes mozzarella.
5
Verdeel de tomatensalade en de mozzarella over de borden, lepel er wat van het sausje over. Werk af met blaadjes basilicum en serveer met geroosterd stokbrood.
1
Spoel en halveer de kerstomaatjes. Snipper het basilicum fijn. Leg de tomaatjes in een platte schaal en bestrooi met basilicumsnippers. Kruid met peper en zout.
2
Maak een sausje met 1 eetlepel tomatentapenade, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn en een snuifje peper. Vermeng.
3
Verwarm de grill voor. Halveer het stokbrood overlangs en snijd het in grote stukken. Halveer het knoflookteentje en wrijf er de broodjes mee in. Rooster ze onder de grill.
4
Halveer de bolletjes mozzarella.
5
Verdeel de tomatensalade en de mozzarella over de borden, lepel er wat van het sausje over. Werk af met blaadjes basilicum en serveer met geroosterd stokbrood.
Nutritionele informatie
Energie: 360 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Brunch
Overig
Lente,Zomer
Lunch

Deze recepten kan je ook leuk vinden