1
Spoel en halveer de kerstomaatjes. Snipper het basilicum fijn. Leg de tomaatjes in een platte schaal en bestrooi met basilicumsnippers. Kruid met peper en zout.
2
Maak een sausje met 1 eetlepel tomatentapenade, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn en een snuifje peper. Vermeng.
3
Verwarm de grill voor. Halveer het stokbrood overlangs en snijd het in grote stukken. Halveer het knoflookteentje en wrijf er de broodjes mee in. Rooster ze onder de grill.
4
Halveer de bolletjes mozzarella.
5
Verdeel de tomatensalade en de mozzarella over de borden, lepel er wat van het sausje over. Werk af met blaadjes basilicum en serveer met geroosterd stokbrood.
1
Spoel en halveer de kerstomaatjes. Snipper het basilicum fijn. Leg de tomaatjes in een platte schaal en bestrooi met basilicumsnippers. Kruid met peper en zout.
2
Maak een sausje met 1 eetlepel tomatentapenade, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn en een snuifje peper. Vermeng.
3
Verwarm de grill voor. Halveer het stokbrood overlangs en snijd het in grote stukken. Halveer het knoflookteentje en wrijf er de broodjes mee in. Rooster ze onder de grill.
4
Halveer de bolletjes mozzarella.
5
Verdeel de tomatensalade en de mozzarella over de borden, lepel er wat van het sausje over. Werk af met blaadjes basilicum en serveer met geroosterd stokbrood.