1
Schil de tomaten met een speciaal mesje of ontvel ze door ze even in kokend water te dompelen en het vel eraf te halen.
2
Snijd ze in 4 en haal er met je vingers de pitjes uit.
3
Weeg de hoeveelheid tomaten en voeg dezelfde hoeveelheid suiker toe.
4
Kook de tomaten en suiker samen met het citroensap en de vanille gedurende 40 min.
5
Laat gedurende 1 u afkoelen en bewaar in gesteriliseerde confituurpotten.
1
Schil de tomaten met een speciaal mesje of ontvel ze door ze even in kokend water te dompelen en het vel eraf te halen.
2
Snijd ze in 4 en haal er met je vingers de pitjes uit.
3
Weeg de hoeveelheid tomaten en voeg dezelfde hoeveelheid suiker toe.
4
Kook de tomaten en suiker samen met het citroensap en de vanille gedurende 40 min.
5
Laat gedurende 1 u afkoelen en bewaar in gesteriliseerde confituurpotten.