1
Snijd de tomaat in 3 stukken. 1/2 voor de neus, 1 schijfje voor de mond en de rest voor het hoofdje.
2
Snijd het tomatenschijfje in twee en verwijder het vruchtvlees, voor de onderlip.
3
Snijd 2 ovalen uit de paprika om de oren te maken.
4
Snijd de radijs in dunne schijfjes, voor de ogen en de neusgaten.
5
Snijd de komkommer in dunne sliertjes van ongeveer 10 centimeter, voor het gras.
6
Snijd een schijfje uit het midden van de olijf, snij dit schijfje in 2. Maak hier de hoorntjes van. Snij van de rest nog 2 kleine stukjes af, gebruik deze als pupillen.
7
Leg nu eerst de onderlip op je bord, dan de grassprieten. Bedek deze met de neus, maar zorg dat de onderlip zichtbaar blijft. Leg het hoofdje voor een deel onder de neus, met hierop de ogen en pupillen. Voeg als laatste de oren en hoorntjes toe.
1
Snijd de tomaat in 3 stukken. 1/2 voor de neus, 1 schijfje voor de mond en de rest voor het hoofdje.
2
Snijd het tomatenschijfje in twee en verwijder het vruchtvlees, voor de onderlip.
3
Snijd 2 ovalen uit de paprika om de oren te maken.
4
Snijd de radijs in dunne schijfjes, voor de ogen en de neusgaten.
5
Snijd de komkommer in dunne sliertjes van ongeveer 10 centimeter, voor het gras.
6
Snijd een schijfje uit het midden van de olijf, snij dit schijfje in 2. Maak hier de hoorntjes van. Snij van de rest nog 2 kleine stukjes af, gebruik deze als pupillen.
7
Leg nu eerst de onderlip op je bord, dan de grassprieten. Bedek deze met de neus, maar zorg dat de onderlip zichtbaar blijft. Leg het hoofdje voor een deel onder de neus, met hierop de ogen en pupillen. Voeg als laatste de oren en hoorntjes toe.