1
Hou de asperges even onder water en stoom ze gedurende 8 à 10 min. Giet ze daarna af en hou ze warm.
2
Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook gedurende 10 min. Als de eieren klaar zijn met koken, hou ze dan nog even onder koud water voor je ze pelt. Prak met een vork.
3
Smelt de boter in een kleine koekenpan, voeg de eieren, de gehakte peterselie, zout, peper en een beetje nootmuskaat toe en meng 2 min op laag vuur.
4
De toastjes dresseren: leg de asperges op elke toast en voeg het mengsel van ei/boter/peterselie toe. Werk af met de luzerne-rucolascheuten.
1
Hou de asperges even onder water en stoom ze gedurende 8 à 10 min. Giet ze daarna af en hou ze warm.
2
Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook gedurende 10 min. Als de eieren klaar zijn met koken, hou ze dan nog even onder koud water voor je ze pelt. Prak met een vork.
3
Smelt de boter in een kleine koekenpan, voeg de eieren, de gehakte peterselie, zout, peper en een beetje nootmuskaat toe en meng 2 min op laag vuur.
4
De toastjes dresseren: leg de asperges op elke toast en voeg het mengsel van ei/boter/peterselie toe. Werk af met de luzerne-rucolascheuten.