Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenToast met carpaccio en kwarteleieren
Delhaize logo
  • Toast met carpaccio en kwarteleieren

Toast met carpaccio en kwarteleieren

Toast met carpaccio en kwarteleieren
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
16 porties
  • 8 plukjes kervel
  • 16 kwarterleieren
  • 75 g Parijse champignons
  • 240 g rundercarpaccio
  • 1 stokbrood
  • 50 g zachte boter
  • zout
  • peper
  • 8 plukjes kervel
  • 16 kwarterleieren
  • 75 g Parijse champignons
  • 240 g rundercarpaccio
  • 1 stokbrood
  • 50 g zachte boter
  • zout
  • peper

Begin met koken

1
Snijd 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snijd ze in schijfjes.
2
Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
4
Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.
1
Snijd 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snijd ze in schijfjes.
2
Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
4
Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Pasen
Overig
Lente
Hapjes