1
Snijd 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snijd ze in schijfjes.
2
Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
4
Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.
1
Snijd 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snijd ze in schijfjes.
2
Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
4
Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.