1
Scheid eiwitten en eigelen. Klop de dooiers met de mixerkloppers los met de suiker tot een wit en schuimig mengsel. Voeg de mascarpone toe en de oploskoffie, klop tot een gladde room.
2
Klop de eiwitten heel stijf en spatel ze voorzichtig onder de room.
3
Giet de Baileys in een diep bord en dompel er, één voor één, de helft van de koekjes in. Leg ze achtereenvolgens op de bodem van een schotel.
4
Dek af met de helft van de mokkaroom, bestrooi met 4 eetlepels chocoladekrullen en leg opnieuw een laag in Baileys gedrenkte koekjes. Lepel daarop de rest van de room, strijk glad en dek af met vershoudfolie.
5
Plaats 24 u. in de koelkast.
6
Bestrooi met de rest van de chocoladekrullen net voor het serveren.
1
Scheid eiwitten en eigelen. Klop de dooiers met de mixerkloppers los met de suiker tot een wit en schuimig mengsel. Voeg de mascarpone toe en de oploskoffie, klop tot een gladde room.
2
Klop de eiwitten heel stijf en spatel ze voorzichtig onder de room.
3
Giet de Baileys in een diep bord en dompel er, één voor één, de helft van de koekjes in. Leg ze achtereenvolgens op de bodem van een schotel.
4
Dek af met de helft van de mokkaroom, bestrooi met 4 eetlepels chocoladekrullen en leg opnieuw een laag in Baileys gedrenkte koekjes. Lepel daarop de rest van de room, strijk glad en dek af met vershoudfolie.
5
Plaats 24 u. in de koelkast.
6
Bestrooi met de rest van de chocoladekrullen net voor het serveren.