1
Klop het eiwit tot sneeuw en schep er geleidelijk de suiker onder totdat de meringue glanzend en stevig van structuur is.
2
Neem een spuitzak met een ronde tuit en trek 3 of 4 strepen voedingskleurstof aan de binnenkant van de spuitzak met behulp van een fijn penseel.
3
Vul de spuitzak vervolgens met de meringue en spuit toefjes op een bakplaat. Het kan zijn dat de eerste meringues nog geen kleurstof vertonen. Gebruik een nieuwe spuitzak voor elke kleur.
4
Verwarm de heteluchtoven voor op 100°C en steek de meringues 1.30 u in de oven.
1
Klop het eiwit tot sneeuw en schep er geleidelijk de suiker onder totdat de meringue glanzend en stevig van structuur is.
2
Neem een spuitzak met een ronde tuit en trek 3 of 4 strepen voedingskleurstof aan de binnenkant van de spuitzak met behulp van een fijn penseel.
3
Vul de spuitzak vervolgens met de meringue en spuit toefjes op een bakplaat. Het kan zijn dat de eerste meringues nog geen kleurstof vertonen. Gebruik een nieuwe spuitzak voor elke kleur.
4
Verwarm de heteluchtoven voor op 100°C en steek de meringues 1.30 u in de oven.