1
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, op een hoog vuur. Bestrijk de chateaubriands met olijfolie en schroei ze 1 min. per kant dicht in de hete pan. Laat ze wat afkoelen op een snijplank.
2
Doe de rijstnoedels in een slakom en overgiet ze met kokend water. Dek af en laat 5 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze na met koud water.
3
Verwijder de zaadjes en het vocht uit de tomaten en houd dit mengsel apart in een kom. Voeg er de suiker, het limoensap, de chilisaus, de vissaus en enkele takjes gehakte koriander aan toe en meng goed.
4
Snijd de tomaten in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd het vruchtvlees in blokjes of staafjes. Hak de lente-uitjes fijn. Hak de munt, de rest van de koriander en de pindaās grof. Snijd de slahartjes doormidden. Snijd tot slot het vlees in dunne sneetjes.
5
Verdeel alle ingrediƫnten over grote diepe borden en dien koud op, samen met de saus.
1
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, op een hoog vuur. Bestrijk de chateaubriands met olijfolie en schroei ze 1 min. per kant dicht in de hete pan. Laat ze wat afkoelen op een snijplank.
2
Doe de rijstnoedels in een slakom en overgiet ze met kokend water. Dek af en laat 5 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze na met koud water.
3
Verwijder de zaadjes en het vocht uit de tomaten en houd dit mengsel apart in een kom. Voeg er de suiker, het limoensap, de chilisaus, de vissaus en enkele takjes gehakte koriander aan toe en meng goed.
4
Snijd de tomaten in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd het vruchtvlees in blokjes of staafjes. Hak de lente-uitjes fijn. Hak de munt, de rest van de koriander en de pindaās grof. Snijd de slahartjes doormidden. Snijd tot slot het vlees in dunne sneetjes.
5
Verdeel alle ingrediƫnten over grote diepe borden en dien koud op, samen met de saus.