ā­ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! šŸŽ‰Naar de selectie >

Recept zoekresultatenThaise salade met gegrild rundvlees
Delhaize logo
  • Thaise salade met gegrild rundvlees

Thaise salade met gegrild rundvlees

Thaise salade met gegrild rundvlees
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
4 porties
  • 500 g chateaubriand
  • 20 g munt
  • 40 g gegrilde pindanoten
  • 250 g rijstnoedels
  • 2 kl rietsuiker
  • 6 el sweet chili sauce
  • 2 el fish sauce
  • 2 el olijfolie
  • 4 tomaten
  • 4 zoete little-gemharten
  • 1 komkommer
  • 1/2 bussel lente-ui
  • 1 bussel koriander
  • 2 limoenen
  • 500 g chateaubriand
  • 20 g munt
  • 40 g gegrilde pindanoten
  • 250 g rijstnoedels
  • 2 kl rietsuiker
  • 6 el sweet chili sauce
  • 2 el fish sauce
  • 2 el olijfolie
  • 4 tomaten
  • 4 zoete little-gemharten
  • 1 komkommer
  • 1/2 bussel lente-ui
  • 1 bussel koriander
  • 2 limoenen

Begin met koken

1
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, op een hoog vuur. Bestrijk de chateaubriands met olijfolie en schroei ze 1 min. per kant dicht in de hete pan. Laat ze wat afkoelen op een snijplank.
2
Doe de rijstnoedels in een slakom en overgiet ze met kokend water. Dek af en laat 5 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze na met koud water.
3
Verwijder de zaadjes en het vocht uit de tomaten en houd dit mengsel apart in een kom. Voeg er de suiker, het limoensap, de chilisaus, de vissaus en enkele takjes gehakte koriander aan toe en meng goed.
4
Snijd de tomaten in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd het vruchtvlees in blokjes of staafjes. Hak de lente-uitjes fijn. Hak de munt, de rest van de koriander en de pindaā€™s grof. Snijd de slahartjes doormidden. Snijd tot slot het vlees in dunne sneetjes.
5
Verdeel alle ingrediƫnten over grote diepe borden en dien koud op, samen met de saus.
1
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, op een hoog vuur. Bestrijk de chateaubriands met olijfolie en schroei ze 1 min. per kant dicht in de hete pan. Laat ze wat afkoelen op een snijplank.
2
Doe de rijstnoedels in een slakom en overgiet ze met kokend water. Dek af en laat 5 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze na met koud water.
3
Verwijder de zaadjes en het vocht uit de tomaten en houd dit mengsel apart in een kom. Voeg er de suiker, het limoensap, de chilisaus, de vissaus en enkele takjes gehakte koriander aan toe en meng goed.
4
Snijd de tomaten in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd het vruchtvlees in blokjes of staafjes. Hak de lente-uitjes fijn. Hak de munt, de rest van de koriander en de pindaā€™s grof. Snijd de slahartjes doormidden. Snijd tot slot het vlees in dunne sneetjes.
5
Verdeel alle ingrediƫnten over grote diepe borden en dien koud op, samen met de saus.
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 483/115 ; Vetten (g): 2,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,6 ; Koolhydraten (g): 8,6 ; Suikers (g): 3,9 ; Vezels (g): 1,6 ; Eiwitten (g): 7,2 ; Zout (g): 0,5 ; Energie (kcal per portie): 532 ; Nutri-score: A

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 483/115 ; Vetten (g): 2,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,6 ; Koolhydraten (g): 8,6 ; Suikers (g): 3,9 ; Vezels (g): 1,6 ; Eiwitten (g): 7,2 ; Zout (g): 0,5 ; Energie (kcal per portie): 532 ; Nutri-score: A
Hoofdgerecht