1
Marinade voor de salade: hak het lente-uitje, het teentje knoflook, de gember, de ontpitte rode peper en de citroengrasstengels. Roer er het sap van de limoenen, de honing en 8 cl water onder. Laat minstens 2 u rusten.
2
Haal het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
3
Snijd de groenten in ultrafijne staafjes: de sluimerwten, de asperges, de wortel, de ontpitte komkommer en de paksoi. Doe ze in een slakom en voeg de sojascheuten, de radijzen in fijne schijfjes en de grofgehakte koriander toe. Filter er de marinade bovenop en meng. Laat 30 min. in de koelkast rusten.
4
Rundvlees: verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Meng de olijfolie en de kruiden. Smeer er de filet pur mee in en gril hem 30 sec. per kant op een hoog vuur. Giet de sojasaus in de pan, breng aan de kook en haal de pan van het vuur. Laat 30 min. rusten.
5
Laat het vlees uitlekken en snijd het in heel fijne sneetjes. Dresseer het met de salade en bestrooi met sesamzaadjes. Dien koel op.
1
Marinade voor de salade: hak het lente-uitje, het teentje knoflook, de gember, de ontpitte rode peper en de citroengrasstengels. Roer er het sap van de limoenen, de honing en 8 cl water onder. Laat minstens 2 u rusten.
2
Haal het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
3
Snijd de groenten in ultrafijne staafjes: de sluimerwten, de asperges, de wortel, de ontpitte komkommer en de paksoi. Doe ze in een slakom en voeg de sojascheuten, de radijzen in fijne schijfjes en de grofgehakte koriander toe. Filter er de marinade bovenop en meng. Laat 30 min. in de koelkast rusten.
4
Rundvlees: verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Meng de olijfolie en de kruiden. Smeer er de filet pur mee in en gril hem 30 sec. per kant op een hoog vuur. Giet de sojasaus in de pan, breng aan de kook en haal de pan van het vuur. Laat 30 min. rusten.
5
Laat het vlees uitlekken en snijd het in heel fijne sneetjes. Dresseer het met de salade en bestrooi met sesamzaadjes. Dien koel op.