Recept zoekresultatenTerrine van wilde eend met veenbessen
Delhaize logo
  • Terrine van wilde eend met veenbessen
    B

Terrine van wilde eend met veenbessen

Terrine van wilde eend met veenbessenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g filet van wilde eend
  • 100 g gedroogde veenbessen
  • 3 el cognac
  • 15 cl rode wijn
  • 100 g kleine, gerookte spekreepjes
  • 1 el olijfolie
  • 200 g varkensgehakt van het keelstuk (te bestellen)
  • 90 g gerookte eendenborst in sneetjes
  • 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
  • 4 el fijngesneden peterselie
  • 4 sjalotten
  • 1 ei
  • 6 jeneverbessen
  • peper
  • 500 g filet van wilde eend
  • 100 g gedroogde veenbessen
  • 3 el cognac
  • 15 cl rode wijn
  • 100 g kleine, gerookte spekreepjes
  • 1 el olijfolie
  • 200 g varkensgehakt van het keelstuk (te bestellen)
  • 90 g gerookte eendenborst in sneetjes
  • 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
  • 4 el fijngesneden peterselie
  • 4 sjalotten
  • 1 ei
  • 6 jeneverbessen
  • peper