1
Zet het bruiswater in de diepvries. Verwijder de topjes van de prinsessenboontjes en kook ze 5 min. in gezouten kokend water. Laat ze 2 min. in ijskoud water schrikken. Giet ze af en droog ze.
2
Mix de half gedroogde tomaten met olijfolie en geitenkaas tot een homogene saus. Voeg de gehakte takjes bieslook toe.
3
Meng de bloem met het ijskoude spuitwater. Dompel er de bonen één voor één in en bak ze kort in frituurolie. Laat ze op keukenpapier uitlekken en kruid ze lichtjes met zout. Serveer warm, met de dipsaus.
1
Zet het bruiswater in de diepvries. Verwijder de topjes van de prinsessenboontjes en kook ze 5 min. in gezouten kokend water. Laat ze 2 min. in ijskoud water schrikken. Giet ze af en droog ze.
2
Mix de half gedroogde tomaten met olijfolie en geitenkaas tot een homogene saus. Voeg de gehakte takjes bieslook toe.
3
Meng de bloem met het ijskoude spuitwater. Dompel er de bonen één voor één in en bak ze kort in frituurolie. Laat ze op keukenpapier uitlekken en kruid ze lichtjes met zout. Serveer warm, met de dipsaus.