Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Delhaize logo
  • Tarama
    C

Tarama

TaramaC
Makkelijk
< 30 min.
1/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 100 g zalmeitjes
  • 1 snede wit brood zonder korst
  • 1 citroen (het sap)
  • 1 eierdooier
  • 5 cl melk
  • 1 dl olijfolie
  • peper
  • 100 g zalmeitjes
  • 1 snede wit brood zonder korst
  • 1 citroen (het sap)
  • 1 eierdooier
  • 5 cl melk
  • 1 dl olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 5 min
1
Week het brood kort in de melk. Haal het uit de melk en laat even uitlekken.
2
Mix het brood met de zalmeitjes tot je een prachtige roze kleur ziet. Voeg de eidooier al kloppend toe. Voeg er de olijfolie bij en het citroensap. Kruid bij naar smaak en zet weg op een koude plaats.
1
Week het brood kort in de melk. Haal het uit de melk en laat even uitlekken.
2
Mix het brood met de zalmeitjes tot je een prachtige roze kleur ziet. Voeg de eidooier al kloppend toe. Voeg er de olijfolie bij en het citroensap. Kruid bij naar smaak en zet weg op een koude plaats.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1501; energie (kCal): 363; vetten (g): 33,6; verzadigde vetten (g): 4,8; koolhydraten (g): 4,8; suikers (g): 1,5; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 10,4; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 321,26
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1501; energie (kCal): 363; vetten (g): 33,6; verzadigde vetten (g): 4,8; koolhydraten (g): 4,8; suikers (g): 1,5; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 10,4; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 321,26
Grieks
Vegetarisch
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Foreleieren
Gabriel Foreleieren
2 × 50 gr
4
49
Broodjes | Glutenvrij
Schär Broodjes | Glutenvrij
350 gr
2de tegen -50%
  • frozen.external.af58c8a6.svg
5
49
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Karnemelk | Bio
Delhaize Karnemelk | Bio
1 l
Bio
    1
    95

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Smaakvol
    Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €18,80

    Deze recepten kan je ook leuk vinden