1
Kook de pasta “al dente” (zie verpakking).
2
Snij ondertussen de (ontdooide) aubergineplakjes in repen en de uitgelekte paprika’s in grote vierkante stukken. Verwarm 2 eetlepels olie uit het schaaltje van de paprika’s in een grote, diepe pan. Voeg de plakjes kip en de groenten toe, laat alles 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
3
Giet de gare pasta af, doe de pasta terug in de kookpan (van het vuur), doe er de pesto bij en meng goed.
4
Dien meteen op met de kip en de gegrilde groenten en met de pijnboompitten. Serveer de geraspte parmezaan apart.
1
Kook de pasta “al dente” (zie verpakking).
2
Snij ondertussen de (ontdooide) aubergineplakjes in repen en de uitgelekte paprika’s in grote vierkante stukken. Verwarm 2 eetlepels olie uit het schaaltje van de paprika’s in een grote, diepe pan. Voeg de plakjes kip en de groenten toe, laat alles 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
3
Giet de gare pasta af, doe de pasta terug in de kookpan (van het vuur), doe er de pesto bij en meng goed.
4
Dien meteen op met de kip en de gegrilde groenten en met de pijnboompitten. Serveer de geraspte parmezaan apart.