1
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Laat volledig afkoelen en voeg dan de kokospalmsuiker en rijstazijn toe. Meng goed.
2
Snijd de wortel en de komkommer in lange fijne slierten met behulp van een dunschiller.
3
Snijd de norivellen in 2. Schik een portie rijst op een uiteinde, voeg slierten wortel en komkommer, zuring, radijsscheuten en sesam toe. Rol op tot hoorntjes en bevochtig het uiteinde van het norivel om het vast te kleven.
4
Dien koud op. Geef er sojasaus en wasabi bij.
1
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Laat volledig afkoelen en voeg dan de kokospalmsuiker en rijstazijn toe. Meng goed.
2
Snijd de wortel en de komkommer in lange fijne slierten met behulp van een dunschiller.
3
Snijd de norivellen in 2. Schik een portie rijst op een uiteinde, voeg slierten wortel en komkommer, zuring, radijsscheuten en sesam toe. Rol op tot hoorntjes en bevochtig het uiteinde van het norivel om het vast te kleven.
4
Dien koud op. Geef er sojasaus en wasabi bij.