1
Maak de aardappelspiesjes: kook de krieltjes 10 à 15 min al dente in kokend water of stoom ze. Wikkel ze in de speksneetjes en rijg ze op satéstokjes. Gril de aardappelspiesjes op de barbecue.
2
Meng de rauwkost, de rucola, de gehalveerde kerstomaten, de olijfolie, het citroensap en 1 snufje zout in een grote slakom.
3
Smeer de brazades lichtjes in met olijfolie. Bestrooi ze met een beetje rozemarijn en gril ze op de barbecue. Serveer het vlees met de aardappelspiesjes, de salade, de hummus bearnaise, de sneedjes meloen en de appelmoes.
1
Maak de aardappelspiesjes: kook de krieltjes 10 à 15 min al dente in kokend water of stoom ze. Wikkel ze in de speksneetjes en rijg ze op satéstokjes. Gril de aardappelspiesjes op de barbecue.
2
Meng de rauwkost, de rucola, de gehalveerde kerstomaten, de olijfolie, het citroensap en 1 snufje zout in een grote slakom.
3
Smeer de brazades lichtjes in met olijfolie. Bestrooi ze met een beetje rozemarijn en gril ze op de barbecue. Serveer het vlees met de aardappelspiesjes, de salade, de hummus bearnaise, de sneedjes meloen en de appelmoes.