1
Snijd de paprika’s in fijne ringen en verwijder de zaden en de witte vliesjes. Versnipper de knoflook.
2
Stoof de paprika met de knoflook 5 min in een scheutje olijfolie.
3
Snijd de tomaten in grote stukken, verwijder enkel het witte harde gedeelte.
4
Voeg de tomaten aan de paprika toe en laat alles 10 min stoven tot de tomaten zacht zijn. Giet er een groot glas water bij en kruid met peper en zout. Laat nog even zachtjes koken.
5
Hak de basilicum en de lente-uitjes fijn.
6
Haal de pot van het vuur en voeg de lente-ui, de basilicum en de mozzarella toe. Verdeel over 2 borden en dien meteen op.
1
Snijd de paprika’s in fijne ringen en verwijder de zaden en de witte vliesjes. Versnipper de knoflook.
2
Stoof de paprika met de knoflook 5 min in een scheutje olijfolie.
3
Snijd de tomaten in grote stukken, verwijder enkel het witte harde gedeelte.
4
Voeg de tomaten aan de paprika toe en laat alles 10 min stoven tot de tomaten zacht zijn. Giet er een groot glas water bij en kruid met peper en zout. Laat nog even zachtjes koken.
5
Hak de basilicum en de lente-uitjes fijn.
6
Haal de pot van het vuur en voeg de lente-ui, de basilicum en de mozzarella toe. Verdeel over 2 borden en dien meteen op.