⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSlaatje met gerookt zalmhaasje, groene asperges en Caesarvinaigrette
Delhaize logo
  • Slaatje met gerookt zalmhaasje, groene asperges en Caesarvinaigrette

Slaatje met gerookt zalmhaasje, groene asperges en Caesarvinaigrette

Slaatje met gerookt zalmhaasje, groene asperges en Caesarvinaigrette
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 150 g gerookt zalmhaasje
  • 3 schaaltjes groene mini-asperges
  • 1 schaaltje little gem-slaharten
  • 1 schaaltje preischeuten
  • 1 eigeel
  • 2 el kappertjes
  • 2 el citroensap
  • 2 e.l. olijfolie
  • 12 cl verse room
  • 25 g geraspte parmezaan
  • 1 kl mosterd
  • peper
  • 150 g gerookt zalmhaasje
  • 3 schaaltjes groene mini-asperges
  • 1 schaaltje little gem-slaharten
  • 1 schaaltje preischeuten
  • 1 eigeel
  • 2 el kappertjes
  • 2 el citroensap
  • 2 e.l. olijfolie
  • 12 cl verse room
  • 25 g geraspte parmezaan
  • 1 kl mosterd
  • peper

Begin met koken

: 15 min.
1
Stoom de miniasperges (zonder ze te schillen) of gooi ze even in kokend water, maar zorg ervoor dat ze “al dente” blijven. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
2
Snijd het zalmhaasje in dunne plakjes.
3
Doe het eigeel, de kappertjes, het citroensap, de olijfolie, de verse room, de geraspte parmezaan, de mosterd, peper en zout in een pot met deksel, sluit goed af en schud grondig.
4
Meng de asperges, de in vieren gesneden of in losse blaadjes verdeelde slaharten, de preischeuten en de zalm in een grote slakom of verdeel meteen over de borden. Presenteer de vinaigrette apart en serveer met geroosterd brood.
1
Stoom de miniasperges (zonder ze te schillen) of gooi ze even in kokend water, maar zorg ervoor dat ze “al dente” blijven. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
2
Snijd het zalmhaasje in dunne plakjes.
3
Doe het eigeel, de kappertjes, het citroensap, de olijfolie, de verse room, de geraspte parmezaan, de mosterd, peper en zout in een pot met deksel, sluit goed af en schud grondig.
4
Meng de asperges, de in vieren gesneden of in losse blaadjes verdeelde slaharten, de preischeuten en de zalm in een grote slakom of verdeel meteen over de borden. Presenteer de vinaigrette apart en serveer met geroosterd brood.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Lunch
Lente
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gerookte Zalm | Gravadlax
John Ross Gerookte Zalm | Gravadlax
2 × 140 gr
7
99
Groene asperges | Mini
Delhaize Groene asperges | Mini
110 gr
4
49
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
29
Prei | Fijngesneden
Delhaize Prei | Fijngesneden
300 gr
2de tegen -50%
1
69
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Mosterd | Zacht | Squeeze
Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
1
35

Reeds in je keuken

Citroensap | Vitamin C
Limmi Citroensap | Vitamin C
12 cl
1
25
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€31,02