1
Stoom de miniasperges (zonder ze te schillen) of gooi ze even in kokend water, maar zorg ervoor dat ze “al dente” blijven. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
2
Snijd het zalmhaasje in dunne plakjes.
3
Doe het eigeel, de kappertjes, het citroensap, de olijfolie, de verse room, de geraspte parmezaan, de mosterd, peper en zout in een pot met deksel, sluit goed af en schud grondig.
4
Meng de asperges, de in vieren gesneden of in losse blaadjes verdeelde slaharten, de preischeuten en de zalm in een grote slakom of verdeel meteen over de borden. Presenteer de vinaigrette apart en serveer met geroosterd brood.
1
Stoom de miniasperges (zonder ze te schillen) of gooi ze even in kokend water, maar zorg ervoor dat ze “al dente” blijven. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
2
Snijd het zalmhaasje in dunne plakjes.
3
Doe het eigeel, de kappertjes, het citroensap, de olijfolie, de verse room, de geraspte parmezaan, de mosterd, peper en zout in een pot met deksel, sluit goed af en schud grondig.
4
Meng de asperges, de in vieren gesneden of in losse blaadjes verdeelde slaharten, de preischeuten en de zalm in een grote slakom of verdeel meteen over de borden. Presenteer de vinaigrette apart en serveer met geroosterd brood.