1
Schil de sinaasappelen à vif, verwijder alle witte deeltjes en snijd het vruchtvlees in stukken (600 g). Breng ze aan de kook in een kleine kookpot met dikke bodem, samen met de kristalsuiker en de porto. Laat 30 min op een vrij hoog vuur koken.
2
Meng met het sap van de limoen en giet in een pot (dompel de pot en het deksel op voorhand in kokend water en laat ze drogen). Sluit de pot, draai hem om en laat volledig afkoelen.
3
Serveer als garnituur bij een kaasplateau.
1
Schil de sinaasappelen à vif, verwijder alle witte deeltjes en snijd het vruchtvlees in stukken (600 g). Breng ze aan de kook in een kleine kookpot met dikke bodem, samen met de kristalsuiker en de porto. Laat 30 min op een vrij hoog vuur koken.
2
Meng met het sap van de limoen en giet in een pot (dompel de pot en het deksel op voorhand in kokend water en laat ze drogen). Sluit de pot, draai hem om en laat volledig afkoelen.
3
Serveer als garnituur bij een kaasplateau.