1
Haal de groene bladeren van de selderij. Leg de jonge blaadjes opzij. Doe de groene bladeren in de kom van de keukenrobot samen met 70 g van de in stukken gesneden gerookte heilbot, de eidooier en de wasabi. Mix tot een fijne puree.
2
Klop het eiwit tot stevige sneeuw en vouw het voorzichtig onder de puree van selderij en heilbot. Kruid eventueel bij. Doe de mousse in een spuitzak.
3
Verwijder de draden aan de buitenkant van de selderijstengels. Snij over heel de lengte aan de bolle kant een reepje weg. Zo zullen de selderbootjes straks niet omvallen. Versnij de selderijstengels in gelijkmatige stukken. Spuit de heilbotmousse in de bootjes met behulp van de spuitzak. Versier met de rest van de gerookte heilbot, de jonge selderijblaadjes en de gemalen roze peper.
1
Haal de groene bladeren van de selderij. Leg de jonge blaadjes opzij. Doe de groene bladeren in de kom van de keukenrobot samen met 70 g van de in stukken gesneden gerookte heilbot, de eidooier en de wasabi. Mix tot een fijne puree.
2
Klop het eiwit tot stevige sneeuw en vouw het voorzichtig onder de puree van selderij en heilbot. Kruid eventueel bij. Doe de mousse in een spuitzak.
3
Verwijder de draden aan de buitenkant van de selderijstengels. Snij over heel de lengte aan de bolle kant een reepje weg. Zo zullen de selderbootjes straks niet omvallen. Versnij de selderijstengels in gelijkmatige stukken. Spuit de heilbotmousse in de bootjes met behulp van de spuitzak. Versier met de rest van de gerookte heilbot, de jonge selderijblaadjes en de gemalen roze peper.