1
Spoel de scheermessen (of kleine zwaardschedes) enkele keren in koud water.
2
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in brunoise.
3
Versnipper het teentje knoflook en de sjalot en stoof ze aan in de olijfolie op een zacht vuurtje. Blus met de tomatenblokjes en laat gedurende 20 min. smelten. Kruid bij met peper en zout. Hak de verse koriander fijn en voeg samen met de druppels citroensap toe.
4
Gaar de scheermessen heel kort in de witte wijn op een hoog vuur.
5
Haal de scheermessen uit de kookpot, snijd het vlees in stukjes en vul de schelpen op met de in stukjes gesneden scheermessen en de tomatenblokjes.
1
Spoel de scheermessen (of kleine zwaardschedes) enkele keren in koud water.
2
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in brunoise.
3
Versnipper het teentje knoflook en de sjalot en stoof ze aan in de olijfolie op een zacht vuurtje. Blus met de tomatenblokjes en laat gedurende 20 min. smelten. Kruid bij met peper en zout. Hak de verse koriander fijn en voeg samen met de druppels citroensap toe.
4
Gaar de scheermessen heel kort in de witte wijn op een hoog vuur.
5
Haal de scheermessen uit de kookpot, snijd het vlees in stukjes en vul de schelpen op met de in stukjes gesneden scheermessen en de tomatenblokjes.