Recept zoekresultatenSauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten
Delhaize logo
  • Sauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten

Sauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten

Sauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 levende Canadese kreeften (700 g/stuk)
  • 100 g malse boter (voor koraalboter)
  • 60 g boter (voor het kleuren)
  • gefrituurde quinoa
  • geraspte sinaasappelschil
  • 10 g takjes dragon (voor koken)
  • versneden dragonblaadjes (voor garnering)
  • ontvelde en ontpitte tomaten (voor garnering)
  • rauw preiwit
  • radijs
  • 80 g fijngesneden wortels
  • peper van de molen
  • 2,5 cl fijne cognac
  • 1/2 dl sinaasappelsap
  • 3 dl gevogeltefond
  • 3 dl droge witte wijn
  • 100 g boter
  • 4 cl Jameson whisky
  • 500 g fijngestampte tomaten
  • 80 g fijngesneden sjalot
  • 2 levende Canadese kreeften (700 g/stuk)
  • 100 g malse boter (voor koraalboter)
  • 60 g boter (voor het kleuren)
  • gefrituurde quinoa
  • geraspte sinaasappelschil
  • 10 g takjes dragon (voor koken)
  • versneden dragonblaadjes (voor garnering)
  • ontvelde en ontpitte tomaten (voor garnering)
  • rauw preiwit
  • radijs
  • 80 g fijngesneden wortels
  • peper van de molen
  • 2,5 cl fijne cognac
  • 1/2 dl sinaasappelsap
  • 3 dl gevogeltefond