Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Sauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten
Sauté van kreeft met dragon en parfums van citrusvruchten
Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
2
levende Canadese kreeften (700 g/stuk)
100 g
malse boter (voor koraalboter)
60 g
boter (voor het kleuren)
gefrituurde quinoa
geraspte sinaasappelschil
10 g
takjes dragon (voor koken)
versneden dragonblaadjes (voor garnering)
ontvelde en ontpitte tomaten (voor garnering)
rauw preiwit
radijs
80 g
fijngesneden wortels
peper van de molen
2,5 cl
fijne cognac
1/2 dl
sinaasappelsap
3 dl
gevogeltefond
3 dl
droge witte wijn
100 g
boter
4 cl
Jameson whisky
500 g
fijngestampte tomaten
80 g
fijngesneden sjalot
2
levende Canadese kreeften (700 g/stuk)
100 g
malse boter (voor koraalboter)
60 g
boter (voor het kleuren)
gefrituurde quinoa
geraspte sinaasappelschil
10 g
takjes dragon (voor koken)
versneden dragonblaadjes (voor garnering)
ontvelde en ontpitte tomaten (voor garnering)
rauw preiwit
radijs
80 g
fijngesneden wortels
peper van de molen
2,5 cl
fijne cognac
1/2 dl
sinaasappelsap
3 dl
gevogeltefond
Toon meer