1
Meng het citroensap, de honing, de sojasaus, de mirin en de fijngesnipperde rode peper. Verwijder de 2 buitenste lagen van de citroengrasstengels, hak ze fijn en voeg ze toe aan de marinade.
2
Snijd het gebraad in sneetjes van 1 cm dikte. Schil de zoete aardappel en de mango. Snijd ze in fijne plakjes. Bak de plakjes zoete aardappel 3 min. per kant goudbruin op een hoog vuur, in een grote braadpan met de olijfolie. Haal de aardappelen uit de pan en giet de marinade in de hete braadpan. Laat 1 min. inkoken. Voeg de hindesneetjes toe en laat de saus inkoken tot de sneetjes vlees mooi gelakt zijn.
3
Snijd de sneetjes vlees fijn en beleg er de broodjes mee, samen met de zoete aardappelen, de mango en de slahartblaadjes. Tast meteen toe!
1
Meng het citroensap, de honing, de sojasaus, de mirin en de fijngesnipperde rode peper. Verwijder de 2 buitenste lagen van de citroengrasstengels, hak ze fijn en voeg ze toe aan de marinade.
2
Snijd het gebraad in sneetjes van 1 cm dikte. Schil de zoete aardappel en de mango. Snijd ze in fijne plakjes. Bak de plakjes zoete aardappel 3 min. per kant goudbruin op een hoog vuur, in een grote braadpan met de olijfolie. Haal de aardappelen uit de pan en giet de marinade in de hete braadpan. Laat 1 min. inkoken. Voeg de hindesneetjes toe en laat de saus inkoken tot de sneetjes vlees mooi gelakt zijn.
3
Snijd de sneetjes vlees fijn en beleg er de broodjes mee, samen met de zoete aardappelen, de mango en de slahartblaadjes. Tast meteen toe!