1
Verwarm de oven voor op 130°C en bereid de marinade: meng de ketchup, de balsamicoazijn, het water, de worcestersaus, de mosterd en de suiker en laat het vlees erin marineren voor min. 1 u.
2
Pel de ui(en) en de knoflook en snipper fijn. Zet een stoofpot met de olijfolie op het vuur en bak er de ui(en) en de knoflook in glazig. Voeg het vlees met de marinade, de tijm en de laurier toe en meng goed door. Plaats een deksel op de pot en gaar in de oven gedurende 4.30 u.
3
Neem de stoofpot uit de oven en haal het vlees eruit. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Indien gewenst, kun je de saus verder laten inkoken. Meng daarna het vlees onder de saus en breng verder op smaak met peper en zout.
4
Stel je broodje ‘pulled’ everzwijn samen: beleg de dikke sneden brood met de groenten, de augurken en het ‘pulled’ everzwijn.
1
Verwarm de oven voor op 130°C en bereid de marinade: meng de ketchup, de balsamicoazijn, het water, de worcestersaus, de mosterd en de suiker en laat het vlees erin marineren voor min. 1 u.
2
Pel de ui(en) en de knoflook en snipper fijn. Zet een stoofpot met de olijfolie op het vuur en bak er de ui(en) en de knoflook in glazig. Voeg het vlees met de marinade, de tijm en de laurier toe en meng goed door. Plaats een deksel op de pot en gaar in de oven gedurende 4.30 u.
3
Neem de stoofpot uit de oven en haal het vlees eruit. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Indien gewenst, kun je de saus verder laten inkoken. Meng daarna het vlees onder de saus en breng verder op smaak met peper en zout.
4
Stel je broodje ‘pulled’ everzwijn samen: beleg de dikke sneden brood met de groenten, de augurken en het ‘pulled’ everzwijn.