1
Leg de zakjes met de gekonfijte eendenbouten in een pot met heet water om het vet te laten smelten. Haal de bouten uit de zakjes, haal het vel eraf en rafel het vlees los.
2
Snijd de granaatappel(s) open en haal de pitten eruit. Pluk de blaadjes van de platte peterselie.
3
Hak de sjalot(ten) fijn en fruit hem in de olijfolie op een zacht vuurtje. Als hij glanzend is, voeg je de azijn toe en breng je alles aan de kook. Doe de confituur erbij om hem vloeibaar te maken. Giet in een kom en voeg er de vierge sesamolie, zout en peper aan toe.
4
Verdeel de veldsla, de blaadjes platte peterselie, de vleesrafels en de granaatappelpitten over de borden. Schenk de vinaigrette erover en serveer.
1
Leg de zakjes met de gekonfijte eendenbouten in een pot met heet water om het vet te laten smelten. Haal de bouten uit de zakjes, haal het vel eraf en rafel het vlees los.
2
Snijd de granaatappel(s) open en haal de pitten eruit. Pluk de blaadjes van de platte peterselie.
3
Hak de sjalot(ten) fijn en fruit hem in de olijfolie op een zacht vuurtje. Als hij glanzend is, voeg je de azijn toe en breng je alles aan de kook. Doe de confituur erbij om hem vloeibaar te maken. Giet in een kom en voeg er de vierge sesamolie, zout en peper aan toe.
4
Verdeel de veldsla, de blaadjes platte peterselie, de vleesrafels en de granaatappelpitten over de borden. Schenk de vinaigrette erover en serveer.